Christelijk Vakantieparken Oostenrijk

Vind hier uw Christelijke vakantie in Oostenrijk
Al meer dan 20 jaar ervaring en een goede service!


CHRISTELIJKE VAKANTIEPARKEN IN OOSTENRIJK

Onze christelijke vakantieparken die wij aanbieden in Oostenrijk zijn met name gelegen in Tirol en het Salzburgerland. In de nabije omgeving van al deze chalets en appartementen worden er op zondag Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd.

Vakantiepark Schöneben biedt u veel verschillende chalets aan met ieder zijn eigen luxe. Op de grens van het Salzburgerland en Tirol ligt dit kleinschalige, luxe, christelijke vakantiepark. In hetzelfde dorp bieden wij ook appartement Rottensteiner aan. Bij een verblijf op het park of in één van de appartementen heeft u gratis toegang tot het Kristallbad. Dit zwembad ligt op loopafstand van Schöneben en Rottensteiner. Deze locaties zijn niet exclusief afgehuurd door O&S.

In de omliggende dorpen Königsleiten en Hochkrimml bieden wij ook diverse particuliere chalets en appartementen aan. Op relatief korte rijafstand van Wald gelegen en hierdoor kunt u mee doen met de gezinsdagtochten.

’s Zomers wakker worden en een boer met zijn kudde koeien voorbij horen kuieren? In Saalfelden bieden wij u Appartel Waldemar aan! Dit appartement wordt beheerd door een gastvrij Nederlands beheerdersechtpaar.