Christelijk Vakantieparken Tsjechië

Vind hier uw Christelijke vakantie in Tsjechië.
Al meer dan 20 jaar ervaring en een goede service!

Wie wij zijn en wat wij doen:


Wat zijn christelijke vakantieparken en hoe is dit concept ontstaan?

Sinds 2000 bieden wij het concept, ‘Vakanties in Eigen Sfeer’ aan. Op deze zogenaamde christelijke vakantieparken huren wij een gedeelte van het park af en is er een recreatieteam aanwezig. Dit team zorgt voor een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Daarnaast worden er in zo'n periode Nederlandstalige kerkdiensten in de directe omgeving georganiseerd.

Tot 2008 hebben we alleen Thyon 2000 als christelijk vakantiepark aangeboden en dit was ieder jaar opnieuw een succes. Wij merkten dat er binnen onze klantenkring steeds meer behoefte was aan vakanties waarin reformatorische / christelijke gezinnen op een ongedwongen manier vakantie konden vieren. We hebben toen besloten dit concept verder uit te breiden en inmiddels bieden wij nu 12 christelijke vakantieparken aan op diverse locaties in Europa.

Wat kunt u verwachten van onze vakantieparken?

Vakantie, waar men juist ook in het buitenland, zondags naar Nederlandstalige kerkdiensten kunt gaan! Vakanties waarin ook de kinderen, tieners en jongeren in een vertrouwde / veilige sfeer met hun leeftijdsgenoten plezier kunnen hebben. Vakanties, waar ondanks alle verschillen wederzijds respect en acceptatie is voor elkaar. Dit zijn drie belangrijke peilers waarop ons concept is gebaseerd! Op de vakantieparken heerst een ongedwongen sfeer, meedoen aan onze activiteiten is leuk, maar niks is verplicht!

Wij weten waar we over praten!

Voordat we een vakantiepark gaan verhuren als christelijk vakantiepark worden eerst de vakantiehuizen en/of appartementen persoonlijk door ons geïnspecteerd. Wij weten zodoende wat we verhuren en dit zorgt ervoor dat we er zeker van zijn dat we alleen vakantiehuizen van goede kwaliteit verhuren. Daarnaast verkennen we altijd eerst zelf de omgeving zodat we u bij alle vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en uitstapjes een passend antwoord op uw vraag kunnen geven.

Onze verschillende concepten

Sinds 2012 bieden we verschillende soorten concepten aan binnen onze christelijke vakantieparken. Ieder park presenteren we met de onderstaande kenmerken die op dat specifieke vakantiepark van toepassing zijn:


Eigen recreatieteam

Nederlandstalige kerkdiensten in de directe omgeving

Externe activiteiten (tegen betaling)


Een vakantiepark te massaal?

Naast de christelijke vakantieparken die we verhuren met recreatieteam, kerkdiensten en soms ook externe activiteiten (tegen betaling) hebben we ook een aantal vakantieparken of vakantiehuizen binnen hetzelfde dorp waar alleen kerkdiensten georganiseerd worden. Wanneer u een park te massaal vindt, en er liever zelf met het gezin opuit trekt is dit een interessante optie voor u!

Direct zien wat we aanbieden!

Om snel en duidelijk te laten zien wat u per christelijk vakantiepark van ons kunt verwachten werken we met een drietal iconen. Hieronder staat per icoon aangegeven wat dit specifieke icoon precies inhoudt. Wanneer u dit icoon tegenkomt met een rode streep er door heen betekent dit dat dit kenmerk niet van toepassing is op het betreffende vakantiepark.


Kerkdiensten:

Op korte afstand van dit vakantiepark bieden wij Nederlandstalige (reformatorische) kerkdiensten aan. Naast deze kerkdiensten organiseren wij ook sing-inns.

Recreatieteam:

Op dit vakantiepark is een recreatieteam van O&S aanwezig. Wij bieden u op deze locatie, geheel vrijblijvend, een verantwoord recreatieprogramma aan. Ons enthousiaste team organiseert dagelijks aansprekende activiteiten voor jong en oud, denk hierbij aan knutselen, bijbelvertelling, spelletjes spelen, voorlezen, zeephelling, sport- en spelactiviteiten, gezinsactiviteiten, kampvuur en nog veel meer.

Externe activiteiten:

N aast het standaard recreatieprogramma bieden we op dit vakantiepark ook enkele externe activiteiten aan, eventueel tegen betaling. U kunt hierbij denken aan actieve activiteiten zoals wandelen, mountainbiken en/of raften maar wij bieden, afhankelijk van de locatie, ook culturele en informatieve uitstapjes aan.